Skip to content

Juhlajulkaisu: EFPP:n 30v juhlajulkaisun teemaksi on valittu YHTEYS

Posted in EFPP:n Sisäinen Viestintä

Last updated on 27.1.2023

Hyvät EFPP Suomen kansallisen verkoston jäsenyhdistysten jäsenet!
EFPP:n 30v juhlajulkaisun teemaksi on valittu YHTEYS

Löydämmekö yhteyden itseemme, omiin ajatuksiimme, tunteisiimme, mielikuviimme, historiaamme, ruumiillisuuteemme, toimintamme merkityksiin…?

Löytyykö yhteys toisiin? Lapseen, nuoreen, puolisoon, sukuun, perheeseen, ystävään, työtoveriin – ja miten? Sosiaalisen median kautta?

YHTEYS on teemana kaikki psykoanalyyttisen psykoterapian muodot yhteen kokoava, mutta riittävän väljä. Siitä voi kirjoittaa psykoanalyytikko, yksilöpsykoterapeutti, paripsykoterapeutti, perheterapeutti, kuvataideterapeutti, ryhmäpsykoterapeutti sekä lasten ja nuorten psykoterapeutit ja varhaisen vuorovaikutukset terapeutti.

Julkaisulla pyrimme tavoittamaan ihmisen, jolle psykoanalyyttinen ajattelu ei vielä ole tuttua. Haluamme avata ikkunan psykoanalyyttiseen ajatteluun tässä ajassa. Emme kirjoita vain toisillemme, vaan puhumme sanoilla, jotka koskettavat kaikkia ja joita voi ymmärtää kuka tahansa. Kuin ihminen ihmiselle. Kirjoituksista muodostuu ihmisen kehitystä seuraava kaari yksilön varhaisvaiheista yhteiskunnallisiin suhteisiin.

Olet tervetullut lähestymään meitä omalla ideallasi.

Odotamme ideoitanne 31.3.2019 mennessä osoitteisiin niinajrita@gmail.com ja km.omahuone@gmail.com .

EFPP:n juhlavuosi on 2021. Kirjoitusten tulisi olla valmiita 31.3.2020 mennessä.

Julkaisutoimikunta
Johannes Lehtonen
Kaisa-Maria Leskinen
Antti-Jussi Pyykkönen
Niina Rita
Erja Tuompo-Johansson