Skip to content

Koulutuspäivä: Nuorisopsykoterapian koulutuspäivät 17. -18.5.2019

Posted in Koulutukset, and Seminaarit

Last updated on 26.1.2023

Nuorisopsykoterapia-säätiö järjestää

Nuorisopsykoterapian koulutuspäivät 17. -18.5.2019

Auditorio Leonardo da Vinci, Itämerenkatu 11-13,
Helsinki (Ruoholahden metroasema).

Psykologian tohtori, psykoanalyytikko Nancy McWilliams on ansioitunut psykoterapiakouluttaja, kirjoittaja ja luennoitsija, jonka yksi keskeinen käsittelyalue on se, kuinka arjen työssä havaittuja ilmiöitä voi kuvata ja jäsentää. Psykoterapian soveltaminen erilaisiin vakiintuneisiin persoonallisuuden kuvaamisen tapoihin on hänen ydinosaamistaan. Tulevassa koulutuksessa yleisen lähestymistavan esittelyn lisäksi keskitytään syvällisemmin kahteen tuttuun mutta vaikeasti autettavaan ryhmään – itseään laiminlyövät ja satuttavat, masentuneet nuoret ja toisaalta eristäytyvät ja epäluuloisuuteen taipuvat nuoret ja nuoret aikuiset.

Nancy McWilliams on kokenut kliinikko, psykoterapeutti ja psykoanalyytikko sekä tuottelias kirjoittaja, joka on kansainvälisesti hyvin tunnettu ja moninkertaisesti palkittu opetuksistaan ja kirjoituksistaan.

Lisää informaatiota aikatauluineen ja ohjelmineen alla olevassa linkissä!
Tervetuloa!
» Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet
» Katso www.nuorisopsykoterapia.org