Skip to content

Nuorisopsykoterapia-säätiö järjestää nuorisopsykoterapian koulutuspäivät ”RUUMIIN MIELI – ottaako aivoon?” 6.-7.10.2023

Posted in Koulutukset, and Seminaarit

Last updated on 24.8.2023

Nuorisopsykoterapia-säätiö järjestää nuorisopsykoterapian koulutuspäivät 6.-7.10.2023 Auditorio Leonardo da Vinci, Itämerenkatu 11-13, Helsinki (Ruoholahden metroasema). Koulutuspäivillä pyrimme ymmärtämään mielen ruumiillisuutta kehittyvän mielen näkökulmasta, mielekkyyttä tavoitellen. Perjantaina Enni Mäkelä aloittaa aiheeseen orientoivalla, nepsy-nuoren nuoruusiän kehitystä käsittelevällä luennolla. Hän tarkastelee sitä, miten nepsy-piirteet voivat vaikuttaa psyykkisten rakenteiden kehittymiseen ja miten tällöin tukea nuoruusiän kehitystä. Minttu Niemi pohtii kliinisen materiaalin kautta Ogdenin kuvaamaa autistista suojautumista ja mahdollisuuksia tästä luopumiseen psykoterapeuttisen työskentelyn avulla. Lauantaina Marko Lehtinen puhuu lasten levottomuuden synnystä Winnicottin näkemysten pohjalta. Esitelmässä pyritään löytämään välineitä ymmärtää lasten käyttäytymistä ja auttaa niin terapeutteja kuin vanhempia, sijaiskoteja, opettajia ja muita lasten kanssa työskenteleviä jaksamaan.

TERVETULOA!

OHJELMA-Nuorisopsykoterapiasaation-koulutuspaivat-6.-7.10.2023.pdf