Skip to content

Kannanotto: EFPP Suomen kansallinen verkosto / EFPP Finlands nationella nätverk tukee Mielenterveyden keskusliiton, Suomen Psykologiliiton ja Suomen Psykiatriyhdistyksen valtioneuvostolle ja vastaavalle ministerille (Paula Risikko) 11. marraskuuta 2011 osoittamaa aloitetta, jossa pyydetään kuntoutuspsykoterapioiden korvaustason nostamisesta keskimäärin 25 % kaikissa Kelan tukemissa psykoterapiakuntoutuksen muodoissa 2012 aikana.

Posted in Kannanotot, and Vaikuttaminen

Last updated on 27.1.2023

EFPP Suomen kansallinen verkosto / EFPP Finlands nationella nätverk tukee Mielenterveyden keskusliiton, Suomen Psykologiliiton ja Suomen Psykiatriyhdistyksen valtioneuvostolle ja vastaavalle ministerille (Paula Risikko) 11. marraskuuta 2011 osoittamaa aloitetta, jossa pyydetään kuntoutuspsykoterapioiden korvaustason nostamisesta keskimäärin 25 % kaikissa Kelan tukemissa psykoterapiakuntoutuksen muodoissa 2012 aikana.

Kannanotto linkissä:
» Kannanotto