Skip to content

Kannanotto: EFPP Suomen verkoston hallitus pyytää perusteluja linjaukselle ja asian korjaamista siten, että psykoterapeutit, joilla on toimintaterapeutin tai sosiaalityöntekijän ammatillinen pohjakoulutus hyväksyttäisiin kilpailutukseen.

Posted in Kannanotot, and Vaikuttaminen

Last updated on 27.1.2023

 HUS on linjannut meneillään olevassa psykoterapiapalvelujen kilpailutuksessa osan Valviran hyväksymistä psykoterapeuteista kilpailutuksen ulkopuolelle peruskoulutuksen perusteella. Tämä koskee mm. psykoterapeutteja, joiden pohjakoulutus on toimintaterapeutti tai sosiaalityöntekijä. EFPP Suomen verkoston hallitus pyytää perusteluja linjaukselle ja asian korjaamista siten, että psykoterapeutit, joilla on toimintaterapeutin tai sosiaalityöntekijän ammatillinen pohjakoulutus hyväksyttäisiin kilpailutukseen. Toimintaterapeutin ja sosiaalityöntekijän koulutus on Valviran hyväksymä pohjakoulutus psykoterapeuteille.

Kannanotto linkissä:
» Kannanotto