Skip to content

Webinaari: POTILASASIAKIRJAMERKINNÄT PSYKOTERAPIASSA

Posted in Koulutukset, and Luennot

Last updated on 26.1.2023

EFPP SUOMEN KANSALLINEN VERKOSTO RY JÄRJESTÄÄ WEBINAARIN

POTILASASIAKIRJAMERKINNÄT PSYKOTERAPIASSA

Ajankohta: Lauantai 11.9.2021 klo 9.00 – 13.00

Kouluttaja: Vera Gergov, PsL, psykoterapian erikoispsykologi, psykoterapeutti

Koulutuksessa käydään läpi terveydenhuollon ammattilaisten kirjaamistakoskeva lainsäädäntö ja valtakunnalliset ohjeistukset erityisestipsykoterapiatyöhön liittyen. Lisäksi perehdytään Kanta -palveluihin sekäniiden käyttöönoton asettamiin vaatimuksiin rakenteisen kirjaamisen osalta.Koulutuksen fokuksessa on vastaanottokäyntien kirjaaminen ja ohjeistustenjalkauttaminen myös käytännön tasolle eri psykoterapiamuotojen osalta.

Aikataulu:9.00 Päivän avaus
Terveydenhuollon kirjauksia koskeva lainsäädäntö
Psykoterapian kirjaaminen
Tauko
Kanta-palvelut
Rakenteinen kirjaaminen
Tauko
Eri psykoterapiamuotojen kirjaamiseen liittyvät käytännöt
Tulevaisuuden näkymiä kirjausten suhteen
Kysymyksiä ja keskustelua
13.00 Päivä päättyy

Vera Gergov on psykologian lisensiaatti, psykoterapian erikoispsykologi ja integratiivinenpsykoterapeutti. Virkatyönään hän toimii Suomen Psykologiliitossa ammattiasioistavastaavana psykologina, minkä lisäksi hän kouluttaa ja työnohjaa oman yrityksensäkautta erityisesti terveydenhuollon ammattilaisia ja toimii psykoterapiatutkijana.Hänellä on myös pitkä työkokemus kliinisestä työstä sekä psykososiaalisten hoitojenpalvelujärjestelmän kehittämisestä psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa nuoruusikäistenparissa. Lue lisää: www.veragergov.com.

Osallistumismaksu: 80 eur

Ilmoittautuminen: 3.9.2021 mennessä linkissä
» Ilmoittautuminen

Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu linkin kautta, ilmoittaudu s-postiin koulutus@efpp-finland.org Ilmoita seuraavat tiedot: Nimi/Sähköposti/Jäsenyhdistys/MAKSAJA mikäli osallistumismaksun maksaja on eri kuin osallistuja. Viestikenttään Webinaari 11.9.2021.

Ilmoittautuminen edellyttää myös osallistumismaksun maksamista 3.9.2021 mennessä EFPP Suomenkansallinen verkosto ry:n
tilille FI37 1014 3000 2084 50.
Lähetämme zoom-linkin ilmoittautuneille.
Peruutusehdot: Mikäli ilmoittautuja peruu osallistumisensa 3.9. jälkeen, veloitetaan 50 %osallistumismaksusta toimisto- ja järjestelykuluina. Mikäli osallistuja ei ilmoita peruutuksesta lainkaan,veloitetaan koko osallistumismaksu.

Lisätietoja ohjelmasta ja maksusta ohessa.
» Lisätietoja