Skip to content

EFPP Suomen kysely puolueiden puheenjohtajille ja puheenjohtajien vastaukset

Posted in EFPP Suomen kansallinen verkosto, Kannanotot, and Vaikuttaminen

Eduskuntavaalit lähestyvät. Psykoterapeuttien sekä psykoterapiaa ja muita mielenterveyspalveluja tarvitsevien keskuudessa yksi oleellinen kysymys on, miten ehdokkaat järjestäisivät mielenterveyspalvelut ja psykoterapian maassamme.

EFPP Suomen kansallinen verkosto lähetti oheisen kyselyn kahdeksan puolueen puheenjohtajalle 3.3.2023. Tähän mennessä ovat vastanneet Suomen Keskustan, Suomen Kristillisdemokraattien,  Perussuomalaisten, Vasemmistoliiton ja Vihreän liiton puheenjohtajat. Julkaisemme nyt heidän vastauksensa.

Myös Kansallisen kokoomuksen, Suomen Sosiaalidemokraattisen puolueen ja Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtajilta on pyydetty vastaksia kyselyymme. Toivottavasti voimme myöhemmin julkistaa vielä heidän vastauksensa.

https://www.efppsuomi.fi/wp-content/uploads/2023/03/EFPP-Suomen-kysely-puoleiden-puheenjohtajille-ja-puheenjohtajien-vastaukset-18.3.2023.pdf