Skip to content

EFPP Suomen kysely puolueiden puheenjohtajille ja puheenjohtajien vastaukset (toinen päivitys 1.4.2023)

Posted in Kannanotot, and Vaikuttaminen

Last updated on 3.4.2023

Eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntaina 2.4.2023. Psykoterapeuttien sekä psykoterapiaa ja muita mielenterveyspalveluja tarvitsevien keskuudessa yksi oleellinen kysymys on, miten ehdokkaat järjestäisivät mielenterveyspalvelut ja psykoterapian maassamme.

EFPP Suomen kansallinen verkosto lähetti oheisen kyselyn Kansallisen Kokoomuksen, Perussuomalaisten, Suomen Keskustan, Suomen Kristillisdemokraattien, Suomen Ruotsalaisen kansanpuolueen, Suomen Sosiaalidemokraattisen Puolueen, Vasemmistoliiton ja Vihreän liiton puheenjohtajille. Puolueiden vastaukset löytyvät liitetiedostosta.

https://www.efppsuomi.fi/wp-content/uploads/2023/04/EFPP-Suomen-kysely-puoleiden-puheenjohtajille-ja-puheenjohtajien-vastaukset-1.4.2023-1.pdf