Skip to content

AIKUISTEN PSYKOANALYYTTINEN YKSILÖPSYKOTERAPIAN JA KUVATAIDEPSYKOTERAPIAN KOULUTUSOHJELMA 100 op

Posted in Koulutukset

Last updated on 13.9.2023

Lisähakuaika 17.8-7.9.2023
Koulutusohjelma järjestetään yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ja Suomen Kuvataidepsykoterapia ry:n kanssa Helsingissä. Koulutus on prosessinomainen 100 op opinto-ohjelma, jonka kesto on 4,5 vuotta. Suoritettuaan koulutuksen hyväksytysti opiskelijalle kirjoitetaan todistus, jolla hän voi hakea psykoterapeutin ammattinimikettä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviralta ja kuvataidepsykoterapeutin pätevyyttä Suomen Kuvataidepsykoterapia ry:ltä.

Lisätietoja:

https://www.uef.fi/fi/jatkuva-oppiminen/aikuisten-psykoanalyyttinen-yksilopsykoterapian-ja-kuvataidepsykoterapian-koulutusohjelma